Obrázok
09.12.2018 | 20:40
Obrázok
Naša spoločnosť poskytuje špecifické služby, jednou z nich je aj pomoc pri vyplatení dlhov predávaných nehnuteľností ešte pred predajom!

Všeobecné zásady ochrany osobných údajov

VŠEOBECNÉ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

Prevádzkovateľ


Spoločnosť I.G. REALITY, s.r.o., IČO: 43 894 887 sídlo: A. Hlinku 23, 082 21 Veľký Šariš je prevádzkovateľom všetkých osobných údajov, ktoré bude spracúvať v súlade s príslušnými právnymi predpismi.

Prevádzkovateľ postupuje pri spracovaní osobných údajov v súlade s príslušnými právnymi predpismi Slovenskej republiky a s legislatívou Európskej únie a v maximálnej miere dbá na súkromie dotknutých osôb a na ochranu ich osobných údajov, ktoré jej boli poskytnuté a ktoré spracúva.

 

Dôvody spracovania osobných údajov

Spracúvanie získaných a poskytnutých osobných údajov je súčasťou našej činnosti. Bez poskytnutia osobných údajov a bez ich spracúvania by sme našim klientom a ostatným dotknutým osobám nemohli poskytnúť naše služby v požadovanom rozsahu.

 

Základ pre spracovanie osobných údajov

Súčasná právna  úprava  umožňuje  spracovávať  osobné  údaje  na  základe  zákona  (teda aj bez súhlasu dotknutej osoby), alebo na základe súhlasu dotknutej osoby.

Spracúvanie osobných údajov na základe zákona znamená, že aj bez Vášho súhlasu môžeme spracúvať Vaše osobné údaje pre účely výkonu našej činnosti. Základom pre takéto spracúvanie Vašich osobných údajov sú príslušné právne predpisy vzťahujúce sa na našu činnosť (službu).

Ak neexistuje zákonný dôvod na spracúvanie osobných údajov bez Vášho súhlasu, spracúvame Vaše osobné údaje len na základe Vami udeleného súhlasu.

 

Zverejňovanie údajov tretím stranám

Nami spracúvané Vaše osobné údaje môžu byť spracúvané aj tretími osobami, za predpokladu,  že je to nevyhnutné na plnenie nášho záväzku voči Vám, našim klientom alebo na poskytovanie našich služieb. Pri výbere týchto partnerov vždy dbáme na to, aby bol zaručený  vysoký  štandard  ochrany Vašich osobných údajov.


Nakladanie s osobnými údajmi

Prevádzkovateľ spracováva Vaše osobné údaje buď manuálne alebo za využitia elektronických systémov. Prevádzkovateľ prijal všetky potrebné a nevyhnutné opatrenia nielen technického alebo aj personálneho a kontrolného charakteru, aby úroveň ochrany Vašich osobných údajov bola čo najvyššia.

RK  I.G. REALITY, s.r.o.  je    povinná    dodržiavať   zásadu   mlčanlivosti   Vašich  spracovávaných osobných údajov, ktroá trvá aj po skončení zmluvného vzťahu.
 

Práva dotknutej osoby

Dotknutá osoba má právo:
a) požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcim sa dotknutej osoby,
b) na opravu alebo vymazanie, alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov,
c) namietať proti spracúvaniu osobných údajov
d) na prenosnosť osobných údajov,
e) podať sťažnosť alebo návrh na začatie konania dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov,
f) svoj súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek odvolať.

Akékoľvek otázky súvisiace s ochranou Vašich osobných údajov nám môžete zaslať na email: igreality@igreality.sk alebo priamo na adresu prevádzkovateľa.

Prevádzkovateľ je povinný bez zbytočného odkladu oznámiť dotknutej osobe porušenie ochrany osobných údajov, ak takéto porušenie ochrany osobných údajov môže viesť k vysokému riziku pre práva dotknutej osoby.